Towels Hoodde padet tanpa sulaman

Katerangan pondok:

1) Bahan: rarasaan leungeun lemes sareng nyaman 100% katun toweling

2) Ukuran: 74cm * 74cm atanapi sakumaha pamundut anjeun

3) Desain: Padet atanapi sakumaha pamundut anjeun

4) packing: 1 PC/polybag

5) Target: Pikeun 0-3 taun


Rincian produk

Tag produk

Towels Hoodde padet tanpa sulaman

1) Bahan: rarasaan leungeun lemes sareng nyaman 100% katun toweling

2) Ukuran: 74cm * 74cm atanapi sakumaha pamundut anjeun

3) Desain: Padet atanapi sakumaha pamundut anjeun

4) packing: 1 PC/polybag

5) Target: Pikeun 0-3 taun

6) MOQ: 1000pcs / pola

7) pamayaran: T / T, L / C dina tetempoan

8) istilah dagang: FOB, CFR, CIF

9) Pangiriman: Numutkeun kuantitas

10) OEM wilujeng sumping

Léngkah Produksi

Terry lawon produksi-Dying ngaropéa warna-Motong produksi-Jacquard sakumaha per ngaropéa design-Sewing produksi-Quality inspeksi-Customized packing-Pakét.

Naon Kaunggulan Anduk Hooded Baby Kami?

(1) Téhnik anu saé sareng pagawé terampil.

(2) Sistim prosés sampurna jeung lengkep, kaasup anyaman, dyeing, percetakan, sulaman, jahit, packing, inspeksi jeung pangiriman;

(3) Nyadiakeun produk tékstil leuwih affordable sarta layanan sampurna.

(4) Rupa-rupa lawon, warna, desain, gaya sareng ukuran sayogi, jasa OEM sayogi.

(5) Nyerep anu saé sareng gampang dianggo sareng garing, gaduh warna gancang anu saé.

(6) Sajaba ti éta, urang bisa ngahasilkeun rupa-rupa rupa anduk, yakin sakumaha rupa anduk kalawan percetakan, jacquard, sulaman, benang-dyed jsb.

Naha Milih Kami?

1. Pangalaman Industri Perusahaan: 18 Taun (Ti 2003).

2. harga lumrah pikeun mastikeun kauntungan pasangan.

3. Laju pangiriman timely ngaleuwihan 98%.

4. Sampel kualitas gratis.

5. Laju respon timely leuwih 95%.

6. Sistim QC ketat.

7. Naon wae kuantitas urutan, urang nyandak eta sami serius.

FAQ

1. Q: Kumaha ngeunaan kawijakan sampel?
A: Kalolobaan sampel kami bébas, iwal kapang anyar, muatan kapang logo anyar.Palanggan kedah mayar biaya kurir ku ekspres sapertos: DHL, TNT, UPS sareng FEDEX.

2. Q: Cara Pangiriman mana anu sayogi?
A: Ku laut ka port pangcaketna Anjeun.
Ku hawa ka bandara pangcaketna Anjeun.
Ku kurir (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) ka panto anjeun.

3. Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
A: Kualitas nyaéta prioritas.Kami sok ngagantelkeun pentingna pikeun ngontrol kualitas ti mimiti dugi ka akhir.


  • saméméhna:
  • Teras: