Tentang Kami

Profil Perusahaan

Dimimitian ku ékspor hometextiles ti taun 2003, SUNTEX parantos suksés ngalaksanakeun prestasi ieu ayeuna:

· Ngadegkeun pabrik stitching sorangan - Fair Hometextiles Manufacturering Co., Ltd., anu jurusan ngahasilkeun tékstil imah jeung rumah tangga kalayan staf 120 pagawe sarta omzet taunan leuwih ti 2 juta Dollar AS.

.Ngadegkeun pabrik joint-venture - Ningjin Huaxin Machinery Co., Ltd., nu specializes dina produksi fittings glazing stainless steel kalawan garis pinuh leungit foundry lilin jeung alat machining.

· Nyetél pabrik anyaman khusus pikeun lawon linen ranjang.

· Ékspor rutin produkna ka langkung ti 30 nagara di sakumna dunya.

· Suntex parantos ngalegaan ruang lingkupna unggal dinten.Kalayan dukungan ti staf desain, produksi & penjualan anu berpengalaman.Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun konsumén produk kualitas anu stabil dina waktos pangiriman tepat waktu ngaliwatan manajemén ranté suplai anu saé.

Naon Urang Laksanakeun

Suntex dianggo dina ranjang, mandi, méja & tékstil dapur ogé tékstil orok.Produk urang mikaresep reputasi anu saé pikeun pagawean anu saé sareng biaya ekonomis.Suntex ngajaga pertumbuhan anu stabil sareng luhur unggal taun.Ngaliwatan usaha konsisten staf na ogé ngalaman, Suntex geus jadi salah sahiji suppliers hometextile ngarah di Cina.Suntex mangrupakeun supplier one-stop tina hometextiles jeung tékstil orok, ngarepkeun pikeun ngalayanan beuki loba konsumén jeung tumuwuh badag sarta badag babarengan jeung unggal customer.

company (1)
company (6)

Keunggulan Kami

Salaku supplier hiji-eureun tékstil imah & tékstil orok, Suntex bisa nyugemakeun sagala paménta anjeun pikeun tékstil imah di ranjang, mandi, dapur & linen méja ogé pakéan orok jeung asesoris, beddings orok, popok, blankets, swaddles, kantong sare. , stroller Pad, stroller sunshades, jsb The persatuan ikhlas tur sumanget gawé babarengan sahiji anggota staf & nyaeta kabeungharan adi parusahaan.Perusahaan terus-terusan nyiptakeun, ngembangkeun & ningkatkeun organisasi efisien internal anu tiasa ngajamin konsumén urang ku jasa profésional sareng produk kualitas luhur.

harga alus sarta ranté suplai well-ngajalankeun

Kalayan 20 taun gawé & pangalaman kami di industri, kami parantos ngawangun ranté suplai anu épisién pisan sareng dijalankeun kalayan saé, anu ngamungkinkeun urang nawiskeun para nasabah produk kualitas anu santun kalayan harga anu kompetitif.

Pangiriman tepat waktu

Salaku urang geus well-ngalaman istilah QC nuturkeun nepi sakabeh proses unggal urutan, waktos pangiriman puntual oge salah sahiji kaunggulan urang.Kusabab kualitas konsisten sareng waktos pangiriman tepat waktu, kami dianggap pasangan strategis anu dipercaya ku sababaraha palanggan ti nagara anu béda.

Certificate-2
Certificate-3
Certificate
Certificate-1