6pcs per pak lawon nyeuseuh orok, 80% katun, cocog pikeun kulit lembut orok urang

Katerangan pondok:

lawon:80% katun, 20% Poliéster

Perawatan Gampang:Mesin cuci haneut kalawan kelir kawas, Paké ngan ngabodaskeun non-klorin lamun nedded.Tumble garing sedeng.Taya notiron.

MOQ:12500 set

Paké:Nyeuseuh orok

Bungkusan:6pcs salaku hiji set nempatkeun kana kantong pp, 20sets kana cartons seaworthy atawa ngaropéa.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

6 sabungkus blawon nyeuseuh aby, 80% katun, cocog pikeun kulit lembut orok urang.

Fabrik:80% katun, 20% Poliéster

Perawatan Gampang:Mesin cuci haneut kalawan kelir kawas, Paké ngan ngabodaskeun non-klorin lamun nedded.Tumble garing sedeng.Taya notiron.

MOQ:12500 set

Paké:Nyeuseuh orok

Bungkusan:6pcs salaku hiji set nempatkeun kana kantong pp, 20sets kana cartons seaworthy atawa ngaropéa.

Fitur:
1. Lemes rarasaan
2. nyerep cai alus teuing
3. Warna fastness ogé
4. awét, gampang keur nyeuseuh jeung garing, teu bau
5. Taya formaldehida, euweuh agén whitening fluoresensi, euweuh ngarugikeun ka babies.

Kualitas Premium:bahan lemes kualitas paling luhur-pilihan pangalusna orok urang.

jasa OEM:bahan custom / ukuran / desain / bungkusan jsb.

waktos produksi:30-60days, dumasar kana kuantitas urutan.

waktos sampling:1-2days pikeun sampel sadia, 7-15days pikeun desain custom

istilah pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, istilah pembayaran séjén bisa disawalakeun.

Jasa Kami

1) Range ageung Produk

2) Kualitas Unggul

3) Budaya Berorientasi Pelanggan Kami

4) Gelar Luhur Of kalenturan

5) Genah Panyadia "One Stop".

6) Sadayana Ukuran / Beurat / Desain Bisa Disesuaikeun Sapertos Pamenta Pelanggan Palayanan Palanggan Anu Alus Nyaéta Nilai Inti Kami.

7) Lemes, breathable jeung awét, bahan alus bisa ngajaga kulit hipu orok sarta nyieun rarasaan aman.

FAQ

Q: 1. Dupi abdi gaduh urutan sampel?
A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

Q: 2. What is the lead time pikeun sampel?
A: sampel Ayeuna perlu 1-3 poé, sampel ngaropéa perlu 5 ~ 7 poé.

Q: 3. Dupi anjeun gaduh wates MOQ?
A: MOQ kami nyaéta 12500sets, éta tiasa disawalakeun.

Q: 4. naon express anjeun mindeng ngagunakeun pikeun ngirim sampel?
A: Urang biasana ngirimkeun sampel ku DHL, UPS, FedEx atanapi SF.Biasana peryogi 3-7 dinten dugi.

Q: 5. Naon istilah pembayaran ditarima anjeun?
A: Biasana istilah pamayaran kami nyaéta T / T, L / C dina tetempoan.Lain bisa disawalakeun.

Q: 6. Kumaha neruskeun urutan lamun kuring boga logo pikeun nyitak?
A: Firstly, urang bakal nyiapkeun karya seni pikeun konfirmasi visual, sarta salajengna urang bakal ngahasilkeun sampel nyata pikeun confirmation.If kadua sampel anjeun ok, tungtungna urang bakal balik ka produksi masal.


  • saméméhna:
  • Teras: