3pcs, 5pcs, 6pcs pakét 100% Katun Flannel Bayi Popok Orok

Katerangan pondok:

1. Bahan:Lemes sareng nyaman 100% Katun Flanel Kain

2. Pilihan ukuran:70 * 70cm, 80 * 80cm, 102 * 102cm, 120 * 120cm atanapi ngaropéa.

3. Desain:Bleached Bodas atanapi Dicelup Warna atanapi desain Dicitak.

4. Bungkusan:3pcs / 5pcs / 6pcs dina polybag, karton baku atanapi ku bale

5. Pamakéan:Imah, hotél, pantai, kapal terbang, kado.

6. Keunggulan:100% Katun, Lembut breathable sareng nyaman.Dua hemmer katutup sareng dua sisi sisi.Gampang dikumbah sareng gancang garing.Reusable jeung awét.Ékonomi jeung alam.


Rincian produk

Tag produk

Keunggulan Kami

1. Kami hiji supplier hiji-eureun tina tékstil orok jeung boga profésional R & D tim jeung pagawe terampil, sarta kami bisa nyadiakeun layanan paling profésional sarta attentive.

2. Kami produsén tékstil profésional, sangkan bisa nyadiakeun kualitas pangalusna sarta harga kalapa.

FAQ

1. Dupi abdi tiasa nyampur desain béda?
Leres, anjeun tiasa nyampur desain anu béda.Anjeun tiasa milih desain anu anjeun resep dina jumlah naon waé.

2. Dupi abdi tiasa meunang harga handap lamun kuring mesen jumlah badag hiji item?
Leres, harga unit turun nalika kuantitas pesenan naék.

3. Dupi abdi tiasa meunang sampel pre-produksi?
Leres, kami bakal ngirim anjeun sampel pp saatos anjeun mastikeun, maka kami bakal ngamimitian produksi.

4. Nalika anjeun ngirim pesenan kuring?
Biasana 30-45days saatos nampi pamayaran anjeun, tapi tiasa disawalakeun dumasar kana urutan qty sareng jadwal prodcution.

5. Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas produksi?
Kami gaduh tim pamariksaan sorangan pikeun nuturkeun pesenan ti mimiti.inspeksi lawon - inspeksi sampel pp - prodcution on garis inspeksi - inspeksi ahir saméméh kiriman.Kami ogé nampi pamariksaan bagian katilu.


  • saméméhna:
  • Teras: