3pcs 5pcs 6pcs pak 100% Katun orok Muslin popok Baby Nappies

Katerangan pondok:

1 > Bahan:100% Katun Muslin

2> Fitur:

1) 100% Katun, checkers lawon gauze, lapisan ganda.

2) Lemes breathable sareng nyaman.

3) Dua hemmer ditutup sareng dua sisi sisi.


Rincian produk

Tag produk

3pcs 5pcs 6pcs pak 100% Katun orok Muslin popok Baby Nappies

1> Bahan:100% Katun Muslin

2> Fitur:

1) 100% Katun, checkers lawon gauze, lapisan ganda.

2) Lemes breathable sareng nyaman.

3) Dua hemmer ditutup sareng dua sisi sisi.

4) Gampang dikumbah sareng gancang garing.

5) Reusable jeung awét

6) Ékonomi jeung alam

110

Pilihan pikeun spésifikasi popok orok urang

Pilihan Kain 1 100% Katun Muslin
Pilihan Kain 2 100% Katun Organik Muslin
Pilihan Kain 3 70% Awi + 30% Kapas Muslin
Pilihan lawon 4 100% Awi Muslin
Pilihan lawon 5 100% Katun Flannel lawon
Ukuran sadia 70 * 70cm, 80 * 80cm, 102 * 102cm, 120 * 120cm atanapi ngaropéa
Benang cacah 21S*16S.21S * 21S, 24S * 24S, 32S * 32S, 40S * 40S atawa ngaropéa
Ukuran sadia 75 * 100cm, 102 * 102cm, 120 * 120cm atanapi ngaropéa
Desain Bleached Bodas atanapi Dicelup Warna atanapi desain Dicitak

Pilihan bungkusan

3pcs pak, 5pcs pak, 6pcs pak atawa ngaropéa.

details-1
details-2

FAQ

Q1: Inpormasi naon anu kuring kedah terangkeun upami kuring hoyong kéngingkeun petik?
A: 1. Ukuran produk.
2. Bahan sareng barang (upami gaduh).
3. pakét.
4. Jumlah.
5. Mangga ngirim kami sababaraha gambar jeung desain pikeun mariksa lamun mungkin sangkan bisa ngalakukeun pangalusna sakumaha pamundut anjeun.Upami teu kitu, kami bakal nyarankeun produk anu relevan sareng detil pikeun rujukan anjeun.

Q2: Dupi abdi tiasa nyampur desain béda?
A: Sumuhun, anjeun tiasa.

Q3: Kumaha ngadalikeun kualitas produk?
A: Urang boga tim inspeksi urang sorangan nuturkeun urutan ti mimiti.inspeksi lawon --- inspeksi sampel PP --- produksi on garis inspeksi-inspeksi ahir saméméh kiriman.Kami geus salawasna nempatkeun tekenan hébat kana kadali kualitas pikeun mastikeun yén tingkat kualitas alus teuing dijaga.Leuwih ti éta, prinsip kami salawasna ngajaga nyaeta "nyadiakeun konsumén jeung kualitas hadé, harga hadé tur layanan hadé".

Q4: Dupi anjeun nyadiakeun layanan OEM?
A: Sumuhun, urang dianggo dina pesenan OEM.Nu hartina ukuran, bahan, kuantitas, desain, solusi packing, jsb bakal gumantung kana requests anjeun;
jeung logo anjeun bakal ngaropéa on produk urang.

Q5: Dupi urang meunang sampel saméméh urutan?
A: Sampel gratis sareng lawon anu sayogi dumasar kana kuantitas pesenan sareng kiriman kiriman pos kilat.Sampel bisa dikintunkeun dina 3-10days kalawan lawon sadia atawa 15-25days kalawan lawon dijieun husus, tapi perlu muatan pikeun sampel husus.

Q6: Métode Pangiriman sareng Waktu Pengiriman?
A: 1. Express kurir kawas DHL, TNT, Fedex, UPS, suweng jsb, waktu pengiriman barang nyaéta ngeunaan 4-7 poé gawé gumantung kana nagara jeung wewengkon.
2. Ku port hawa ka port: ngeunaan 3-7days gumantung kana port.
3. Ku port laut ka port: ngeunaan 15-35days.
4. Ku karéta ka tujuan anjeun: ngeunaan 15-35days.


  • saméméhna:
  • Teras: