100% Terry Kapas Hooded Towels kalawan sulaman

Katerangan pondok:

Bahan:100% katun terry

Desain sulaman:kami gaduh seueur desain sulaman pikeun anjeun pilih, sapertos sato lucu, desain kecap.Urang ogé tiasa ngadamel desain sulaman salaku pamundut anjeun.

Desain:kami gaduh seueur desain pikeun pilihan anjeun, desain anjeun nyalira ogé tiasa dianggo pikeun kami

ukuran:75 * 75cm, 90 * 90cm, 70 * 100cm, ukuran sanésna tiasa disaluyukeun


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Bahan:100% katun terry

Desain sulaman:kami gaduh seueur desain sulaman pikeun anjeun pilih, sapertos sato lucu, desain kecap.Urang ogé tiasa ngadamel desain sulaman salaku pamundut anjeun.

Desain:kami gaduh seueur desain pikeun pilihan anjeun, desain anjeun nyalira ogé tiasa dianggo pikeun kami

ukuran:75 * 75cm, 90 * 90cm, 70 * 100cm, ukuran sanésna tiasa disaluyukeun

beurat:380gsm

Logo:sakumaha per pamundut anjeun

Bungkusan:1pc pikeun digantung kana gantungan, teras dibungkus kana kantong organza atanapi kotak kado Adat, bungkus band, kantong poli atanapi sakumaha pamundut anjeun.

jasa OEM:urang tiasa ngadamel produk ngaropéa sareng spésifikasi anu dipikahoyong pikeun desain hem, tag, warna, ukuran, jsb.

Fitur

rarasaan leungeun pisan lemes sareng nyaman.

Fastness warna saé pisan.

Seueur desain anu saé pikeun anjeun pilih.

Ukuran / desain / warna anjeun tiasa dianggo pikeun kami.

Kauntungannana Handuk Mandi Kami

Super luxuriously lemes

Breathable absorbent tinggi

Alam Héjo Eco-friendly

Anti baktéri

Anti bau

Anti UV

Warna caang

Naha Milih Kami?

1. Laju respon timely leuwih 95%.

2. Pangalaman Industri Perusahaan: 18 Taun (Ti 2003).

3. munara orok urang ngagunakeun bahan kualitas luhur kalawan lawon unggulan jeung desain sampurna mengembang jeung lemes jeung teu ngandung sagala zat ngabahayakeun.

4. harga lumrah pikeun mastikeun kauntungan pasangan.

5. Laju pangiriman timely ngaleuwihan 98%.

6. Sampel kualitas gratis.

7. Laju respon timely leuwih 95%.

8. Sistim QC ketat, laju produk cacad kirang ti 0,1%.

9. Naon wae kuantitas urutan, urang nyandak eta sami serius.

10. Urang nyadiakeun layanan OEM.

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan tim kami sarta ngantep kami nyaho naon nu Anjeun keur pilari.Kami ngarepkeun cooeration urang!


  • saméméhna:
  • Teras: