100% Jersey Katun Duvet panutup susunan

Katerangan pondok:

Bahan:100% Katun Jersey, 120GSM

nyitak:Dicitak, Emboriodery

Prosés tepi:Piping atanapi 1cm Hemming

Paket:kantong PVC + Selapkeun Card atawa ngaropéa

MOQ:1000 set


Rincian produk

Tag produk

100% Jersey Katun Duvet panutup set

Bahan:100% Katun Jersey, 120GSM

ukuran:1PC Duvet Cover sareng sulaman 100 * 150CM

1PC Dipasang Lambaran 70 * 140CM + 10CM

1PC Sarung Bantal 50*70+15CM

nyitak:Dicitak, Emboriodery

Prosés tepi:Piping atanapi 1cm Hemming

Paket:kantong PVC + Selapkeun Card atawa ngaropéa

MOQ:1000 set

Fitur:Perawatan Kulit, Harga Wajar tina Kualitas Luhur, Panahan Panas Tinggi.

waktos produksi:30-60days, dumasar kana kuantitas urutan.

waktos sampling:1-2days pikeun sampel sadia, 7-15days pikeun desain custom

istilah pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, istilah pembayaran séjén bisa disawalakeun.

jasa OEM:Sumuhun, urang bisa nyadiakeun layanan OEM sarta bisa customzied bahan, ukuran, desain, logo, packing jsb

Kaunggulan kami tina Bedding

1. Warna caang, desain nice

2. Lemes jeung Aman pikeun Kulit Orok: 100% katun, gampang pikeun ngabersihan, nyeuseuh jeung garing, breathable sareng nyaman lawon katun mantuan ngurangan résiko overheating tur hipu ngalawan kulit sénsitip orok urang.

3. Sadia dina lawon béda, ukuran jeung spésifikasi

4. Kualitas mangrupikeun garansi anu paling laris, kualitas luhur sareng harga kalapa

5. perlindungan lingkungan, eco-friendly jeung alus pikeun kaséhatan, rarasaan leungeun alus

6. Super absorbent, awét, lemes sareng nyaman

7. Pribadi Best pancuran kado set-Unggal Ibu-to-jadi atawa Pa-to-jadi bakal murag asih jeung kado considerate ieu.

FAQ

Q: Sabaraha taun anjeun parantos dilakukeun dina bisnis produk tékstil orok?
A: Leuwih ti 18 taun.

Q: Dupi abdi tiasa ngalakukeun produk nurutkeun desain pola kuring?
A: Tangtosna anjeun tiasa, desain pola anjeun tiasa dianggo sareng wates MOQ!Anjeun tiasa masihan kami karya seni atanapi sampel fisik.

Q: Dupi abdi tiasa nganggo logo kuring dina produk anjeun?
A: Pasti!

Q: Dupi abdi tiasa nyampur desain béda papanggih MOQ?
A: Leres!

Q: Dupi anjeun nawiskeun sampel pre-produksi saméméh produksi masal?
A: Leres, kami bakal ngirim anjeun sampel pp, saatos anjeun mastikeun, maka kami bakal ngamimitian produksi masal.

Q: Naon waktos kalungguhan anjeun?
A: Biasana 7-60days saatos nampi pamayaran anjeun, tapi tiasa disawalakeun dumasar kana sarat anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras: