100% Jersey Kapas Baby Stroller Pads

Katerangan pondok:

ukuran:40X70cm atawa ngaropéa

Desain:Allover Print pikeun sisi hareup, Warna padet pikeun sisi tukang.

warna:Kami ngagaduhan seueur pilihan warna pikeun anjeun pilih, sareng kami ogé tiasa ngadamel sakumaha anu anjeun pikahoyong.Anjeun ngan perlu nyadiakeun kami kode Pantone.

Paket:Sabuk Kertas Panjang, qty cocog pikeun polybag, 26PCS / CTN atanapi sakumaha pamundut anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Lemes sareng nyaman Jersey Cotton Baby Stroller Pad

lawon:Lapisan --- Lemes sareng nyaman 100% Kain Katun Jersey 120GSM

Ngeusian --- 230GSM / 280GSM Poliéster Kapas

ukuran:40X70cm atawa ngaropéa

Desain:Allover Print pikeun sisi hareup, Warna padet pikeun sisi tukang.

warna:Kami ngagaduhan seueur pilihan warna pikeun anjeun pilih, sareng kami ogé tiasa ngadamel sakumaha anu anjeun pikahoyong.Anjeun ngan perlu nyadiakeun kami kode Pantone.

Paket:Sabuk Kertas Panjang, qty cocog pikeun polybag, 26PCS / CTN atanapi sakumaha pamundut anjeun.

MOQ:1500 PCS / WARNA

Paké:Pad kareta keur orok

Keunggulan Kami

1. Warna caang, desain nice

2. 100% katun jersey, gampang pikeun ngabersihan, nyeuseuh jeung garing

3. Sadia dina ukuran béda jeung spésifikasi

4. Lawon jeung ukuran bisa sadia pikeun pilihan Anjeun

5. Kualitas mangrupikeun garansi anu paling laris, kualitas luhur sareng harga kalapa

6. Perlindungan lingkungan, ramah lingkungan sareng saé pikeun kaséhatan, rarasaan leungeun anu saé

7. Super absorbent, awét, lemes sareng nyaman

8. Hiji-eureun layanan, Dina pangiriman waktos, respon saum sareng saran professinal.

FAQ

Q. Naon MOQ nu?
A. 1500pcs pikeun desain sadia urang sorangan.

Q. Dupi abdi tiasa nyampur desain béda?
A. Leres!

Q. Dupi abdi tiasa meunang harga handap lamun kuring mesen jumlah badag?
A. Leres, harga langkung mirah sareng pesenan ukuran anu langkung ageung.

Q. Dupi abdi tiasa nambahkeun atawa mupus item tina urutan kuring lamun kuring robah pikiran kuring?
A. Sumuhun, tapi anjeun kudu ngabejaan urang asap.Upami pesenan anjeun parantos dilakukeun dina jalur produksi kami, kami henteu tiasa ngarobih éta.Sakitar 2 dinten saatos mastikeun pesenan.

Q. Dupi abdi tiasa meunang sampel pre-produksi?
A. Sumuhun, urang bakal dikirim Anjeun sampel pp, sanggeus anjeun mastikeun, lajeng urang bakal ngamimitian produksi.

Q. Lamun anjeun ngirim pesenan kuring?
A. Biasana 30-60days sanggeus narima pamayaran Anjeun, tapi bisa disawalakeun dumasar kana urutan qty jeung jadwal produksi.

Q. Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas produksi?
A. Simkuring gaduh 18years pangalaman tim QC.Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat dina prosés produksi urang.Simkuring gaduh 4 kali inspeksi pikeun tiap produk rengse saméméh pakét inspeksi bagian Katilu ditarima.


  • saméméhna:
  • Teras: