100% Katun Waterproof Dipasang Lambaran

Katerangan pondok:

Ngaran Produk:100% Katun Waterproof Baby dipasangan Lambar ranjang orok

Kain:100% Katun Kain + TPU

Ukuran:70*140cm + 10cm

Desain:Dicitak

Bungkusan:U-Shape Cardboard Stiffener + kantong PVC sareng gantungan + Kartu Saku atanapi Disesuaikeun


Rincian produk

Tag produk

Tiasa Unggal kolot struggles mésér ngan produk kualitas pangluhurna pikeun barudak maranéhanana.Ti orok dugi ka budak leutik bocor sareng noda mangrupikeun masalah dina ranjang orok.Pelindung ranjang super nyerep sareng lengkep hypoallergenic bakal ngabéréskeun masalah ieu.

detail

Gambar Bahan

image2

lawon luhur

image5

lawon luhur

image3

lawon luhur

image6

TPU handap

image4

lawon luhur

image7

TPU handap

Fitur Lambaran Dipasang

Pelindung kami nyayogikeun panutup anu kedap anu ngajaga sél kulit kaluar tina kasur pikeun janten panghalang ngalawan alérgi sareng mites lebu.The TPU backing (membran polyurethane) henteu ngan waterproof tapi ogé breathable.

Fungsi

Nyerep Uap, anti baktéri, Alergi-bébas, Waterproof na Breathable, Eco-friendly.

Spésifikasi

Ngaran Produk 100% Katun Waterproof Baby dipasangan Lambar ranjang orok
Kain 100% Katun Kain + TPU
Ukuran 70*140cm + 10cm
Desain Dicitak
Bungkusan U-Shape Cardboard Stiffener + kantong PVC sareng gantungan + Kartu Saku atanapi Disesuaikeun
jasa OEM Sesuaikeun Bahan / Ukuran / Desain / Cuci Label / Headercard / Paket jsb
waktos sampling 1-2days pikeun sampel sadia, 7-15days pikeun desain custom
waktos produksi 30-60days, dumasar kana qty

Style More Ukuran Pilihan

komoditi Pilihan Ukuran
Lambaran ranjang orok 70*140cm + 10cm
90*60cm+9cm
75*45cm+5cm
85*95cm + 10cm
atawa ngaropéa

Langkung Pilihan Kain

Kain 1 100% Poliéster Microfiber Terry lawon + TPU
Kain 2 80% Katun 20% Poliéster Terry Lawon + TPU
Kain 3 100% Katun Terry lawon + TPU
Kain 4 100% Awi Terry lawon + TPU
Kain 5 70% Awi 30% Katun Terry lawon + TPU
Kain 6 100% Poliéster Karang Fleece lawon + TPU
Kain 7 100% Poliéster buludru Fleece lawon + TPU
Kain 8 100% Katun Flannel lawon + TPU
Kain 9 100% Katun Jersey knit lawon + TPU
Kain 10 100% Poliéster Jersey knit fabri + TPU
Kain 11 100% Katun Muslin lawon + TPU

  • saméméhna:
  • Teras: