100% Kapas Prewashed 6 Lapisan Dicitak Muslin Blanket

Katerangan pondok:

Matérial: 100% katun kasa muslin, teu aya bahan kimia, Sehat, Anti-bakteri Anti-jamur Jeung Anti-Aicrobial Pisan Nyaman.

Jumlah benang:40S × 40S atanapi ngaropéa.

Kandel:6 lapis.

ukuran:100×100cm, 120×120cm atawa ngaropéa.

Métode bungkusan:Batin: Kantong organza.Luar: karton ékspor atanapi ngaropéa.

MOQ:300PCS/print pikeun ready stock.


Rincian produk

Tag produk

Naha Urang Milih Kapas Salaku Bahan Baku?

Lemes ka rampa sareng lembut ngalawan kulit, simbut katun muslin ieu sareng idéal pikeun swaddling sareng seueur deui.Dijieun tina 100% katun muslin, swaddle ieu breathable pikeun mantuan ngurangan résiko overheating, sarta ukuranana berehan maranéhanana ngajadikeun swaddling gampang.Éta ogé saé pikeun dianggo salaku panutup kareta, panutup asuhan, lawon burp sareng seueur deui.Antibakteri Breathable Késang, Lemes leungeun-Rarasaan, Unggul Imah Item ésénsial, Kado hébat Sampurna Bungkus Baby Kulit sénsitip, Hypoallergenic.

110
Factory-Wholesale-Price-6-Layers-Bamboo-Cotton-Muslin-Baby-Swaddle-7

Fitur tina Muslin Baby Swaddle Blanket

A.Grade A Médis 100% katun gauze, breathable sareng nyaman.

B. Desain nyaeta super absorbent.

C. Tanpa Fluoresensi, safty tur ramah pikeun kulit orok.

D. 1 pilihan orok anyar lahir.

E. kualitas Top kalawan harga pangalusna, desain konsumén téh wilujeng sumping.

F. Bahan ulang aktip dying, AZO bébas, patten héjo dicitak, nikel bébas.

G. Dina-imah tim QC ngadalikeun kualitas.

H. inspeksi pihak katilu ditarima.

FAQ

Q1: Inpormasi naon anu kuring kedah terangkeun upami kuring hoyong kéngingkeun petik?
A: 1. Ukuran produk.
2. Bahan sareng barang (upami gaduh).
3. pakét.
4. Jumlah.
5. Mangga ngirim kami sababaraha gambar jeung desain pikeun mariksa lamun mungkin sangkan bisa ngalakukeun pangalusna sakumaha pamundut anjeun.Upami teu kitu, kami bakal nyarankeun produk anu relevan sareng detil pikeun rujukan anjeun.

Q2: Dupi abdi tiasa nyampur desain béda?
A: Sumuhun, anjeun tiasa.

Q3: Kumaha ngadalikeun kualitas produk?
A: Urang boga tim inspeksi urang sorangan nuturkeun urutan ti mimiti.inspeksi lawon --- inspeksi sampel PP --- produksi on garis inspeksi-inspeksi ahir saméméh kiriman.Kami geus salawasna nempatkeun tekenan hébat kana kadali kualitas pikeun mastikeun yén tingkat kualitas alus teuing dijaga.Leuwih ti éta, prinsip kami salawasna ngajaga nyaeta "nyadiakeun konsumén jeung kualitas hadé, harga hadé tur layanan hadé".

Q4: Dupi anjeun nyadiakeun layanan OEM?
A: Sumuhun, urang dianggo dina pesenan OEM.Nu hartina ukuran, bahan, kuantitas, desain, solusi packing, jsb bakal gumantung kana requests anjeun;
jeung logo anjeun bakal ngaropéa on produk urang.

Q5: Dupi urang meunang sampel saméméh urutan?
Sampel gratis sareng lawon anu sayogi dumasar kana kuantitas pesenan sareng kiriman kiriman pos kilat.Sampel bisa dikintunkeun dina 3-10days kalawan lawon sadia atawa 15-25days kalawan lawon dijieun husus, tapi perlu muatan pikeun sampel husus.

Q6: Métode Pangiriman sareng Waktu Pengiriman?
A: 1. Express kurir kawas DHL, TNT, Fedex, UPS, suweng jsb, waktu pengiriman barang nyaéta ngeunaan 4-7 poé gawé gumantung kana nagara jeung wewengkon.
2. Ku port hawa ka port: ngeunaan 3-7days gumantung kana port.
3. Ku port laut ka port: ngeunaan 15-35days.
4. Ku karéta ka tujuan anjeun: ngeunaan 15-35days.


  • saméméhna:
  • Teras: