100% katun interlock lawon diapers orok

Katerangan pondok:

Popok orok nyaéta sapotong bahan anu lemes sareng kualitas luhur anu dibungkus dina handapeun orok.Ieu diperlukeun pikeun kabersihan orok anjeun.Popok katun bakal ngajaga orok anjeun tetep garing, tiis sareng nyaman.Salian mangpaat anu ditawarkeun pikeun orok anjeun, katun ogé hadé pikeun lingkungan.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi & Service

Ngaran popok orok katun
Kain katun interlock / katun Muslin / Katun organik Muslin
Ukuran 60X60cm / 75X100cm atanapi ngaropéa
Warna Dicitak atanapi Polos
Ujung Overlock
Pamakéan orok
Bungkusan Kantong PVC sareng kartu sisipan
pangmayaran T/T, L/C
Palabuhan TIANJIN, CHINA

Langkung Warna Jeung Prints

color-(1)
color-(5)
color-(9)
color-(2)
color-(6)
color-(11)
color-(3)
color-(7)
color-(12)
color-(4)
color-(8)

Pilihan popok lawon séjén pikeun dipilih

color-(13)
color-(16)
color-(19)
color-(14)
color-(17)
color-(20)
color-(15)
color-(18)

Fitur Popok Kain Katun

Katun condong jadi lawon paling murah pikeun popok lawon sarta mangrupakeun bahan pisan breathable.Popok orok katun tiasa dianggo deui janten lawon burp, anduk, sareng rags beberesih.Katun mangrupikeun pilihan anu ramah lingkungan sabab 100% biodegradable sareng alami.

Mangpaat Cloth Diapers

Ieu jelas yén popok disposable leuwih merenah, tapi popok lawon boga sababaraha kaunggulan.

● popok lawon leuwih ramah lingkungan.

● popok lawon nyimpen duit anjeun.

● popok lawon hadé pikeun orok anjeun.Salah sahiji hal anu hébat ngeunaan popok lawon nyaéta ngandung pangsaeutikna bahan kimia anu tiasa ngabahayakeun pikeun orok.

● popok lawon sigana leuwih nyaman.Bari anjeun teu bisa nanya orok naha lawon atawa popok disposable karasaeun leuwih nyaman, nanya ka diri naha anjeun bakal leuwih nyaman dina kertas atawa baju jero katun.

● popok lawon ngan pikaresepeun.Sanajan éta bisa jadi teu jadi perhatian munggaran anjeun, popok lawon datangna dina sagala rupa kelir sarta prints lucu, nu kasampak pikaresepeun dina orok.

Tembongkeun dagang

towles-(5)

Upami Anjeun gaduh panalungtikan PLS ngahubungan kami kalawan bébas!


  • saméméhna:
  • Teras: