100% katun orok lapisan ganda simbut dijieunna tina lawon interlock

Katerangan pondok:

Orok méakkeun loba waktu saré.Jadi orok simbut téh kacida pentingna duanana keur kanyamanan sarta simbut orok security.Our maranéhanana dijieunna tina dua lapisan lawon interlock katun, hiji sisi ieu allover dicitak, sisi séjén nyaéta warna polos kalawan hiji print offset nice.Jenis bahan ieu lemes pisan pikeun kulit orok, éta tiasa masihan orok bobo anu amis wengi.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Ngaran Produk 100% katun orok lapisan ganda simbut dijieunna tina lawon interlock
Bahan 100% katun interlock lawon 175gsm
Warna Polos atawa dicitak, bisa ngaropéa
Desain hiji sisi Dicitak, hiji sisi Warna padet sareng hiji offset print
Ukuran 75 * 100cm atanapi sakumaha per pamundut customer urang
Sesuaikeun Ukuran, logo, warna jeung packing bisa ngaropéa sakumaha per pamundut customer urang
Istilah pamayaran TT, L/C dina tetempoan

Langkung Warna Jeung Prints

color-(1)
color-(2)
color-(3)
color-(4)
color-(5)
color-(6)

Cara Bungkusan

Unggal pc kalayan kartu ka hiji gantungan plastik, kuantitas cocog pikeun karton a.

packing-(1)
packing-(5)
packing-(2)
packing-(6)
packing-(3)
packing-(7)
packing-(4)
packing-(8)

Fitur

Lemes pisan, Rarasaan leungeun anu saé, Nyaman pisan, Imut, Anget, Bisa Diumbah.

feature-(1)
feature-(2)

Langkung Pedaran

1. Desain / Warna / Ukuran / Logo / Packing: OEM, ODM ogé ditarima

2. Palabuhan: Tianjin, Cina

3. Dipaké pikeun: Souvenir, Hadiah, Baby

4. Sarat Harga: EXW, FOB, CFR, CIF

5. istilah pamayaran: TT, L/C

6. waktos sampel: 3-7 poé

7. urutan kalungguhan waktos: Ieu gumantung kana kuantitas urutan.

Naha Milih Simbut Orok Katun Alami?

Katun alami breathable pikeun nyegah iritasi kulit pikeun kulit bayi anjeun sarta ensures simbut orok pisan lemes, snugly.

feature-(3)

Naon Kauntungannana Perusahaan Kami

1. Sampel praproduksi gratis sareng amandemen naon waé gratis pikeun dirévisi.

2. Respon email panggancangna.

3. pagawe ngalaman tur skillful.

4. kuantitas leutik geus sadia.

5. Rupa-rupa desain jeung gaya pikeun anjeun milih meunang promosi.

Tembongkeun dagang

towles-(5)

Wilujeng sumping ngahubungan kami!


  • saméméhna:
  • Teras: