100% katun 2pcs per set overalls orok

Katerangan pondok:

Dijieun tina 100% katun interlock lawon, orok urang sakabéh bisa nutupan suku orok urang tetep orok anjeun haneut sapanjang peuting;Pikeun ukuran anu langkung ageung urang ogé tiasa ngalakukeun sadayana tanpa suku.Di sisi hareup aya sababaraha keletik pikeun ngagampangkeun ngarobih popok orok anjeun, ieu mangrupikeun kado anu saé pikeun orok.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Barang 100% katun 2pcs per set overalls orok
Kain 100% Katun Interlock lawon 175gsm
Beurat lawon 175gsm-220gsm
Gaya: Kalawan suku atawa tanpa suku
leungeun baju Leungeunna / leungeun baju pondok / leungeun baju panjang
Gaya beuheung Gaya kimono, beuheung buleud, beuheung amplop
Nyitak Sadayana dicitak atanapi Warna padet + citak offset atanapi warna padet
Ukuran Baru lahir, 0-3M, 3-6M, 6-12M, 12-18M atanapi ngaropéa
Warna jeung citak Urang boga loba prints nice milih, prints sorangan oge ok
pangmayaran T / T atanapi L / C
Loading port Tianjin, Cina

Langkung Warna Jeung Prints

color-(1)
color-(2)
color-(5)
color-(4)
color-(3)

Cara Bungkusan

Dua PCS salaku hiji set bisa ngagantung dina gantungan plastik, hiji polos aya di hareup supados print offset bisa seen.Each set kalawan kantong pp ngajaga pakéan tina kotor.

packing-(1)
packing-(4)
packing-(2)
packing-(5)
packing-(3)
packing-(6)

Naha Milih Bahan Katun Pikeun Baju Orok?

▲Katun mangrupakeun alam

▲Kain katun ngijinkeun aerasi anu langkung saé sareng bakal ngajaga orok anjeun tiis.Sifat katun ngamungkinkeun pikeun nyerep sareng ngaleungitkeun kalembaban awak kalayan gampang.

▲Kusabab éta lawon alami, katun henteu alérgi.Ku alatan éta, anjeun teu kudu salempang ngeunaan orok megatkeun kaluar dina ruam atawa éksim.

▲Katun sampurna pikeun orok anu kakurangan tina asma sabab teu kawas bahan séjén, teu ngaleupaskeun partikel leutik.

▲Katun awét sareng gampang dianggo.

▲Anjeun tiasa nyeuseuh sareng ngagaringkeun lawon katun kalayan gampang.Éta tiasa digaringkeun atanapi digantung dugi ka garing.

Tembongkeun dagang

towles-(5)

Upami Anjeun gaduh panalungtikan PLS ngahubungan kami kalawan bébas!


  • saméméhna:
  • Teras: