• sgs

Diadegkeun Taun 2003/ Oeko-Tex 100 Certified/ Sedex Certified Urang Pantes Kapercayaan Anjeun!

about-img

Tentang Kami

Suntex utamana ngahasilkeun ranjang linen, linen méja, linen dapur jeung tékstil orok.Rarasaan tangan super lemes & pengerjaan anu saé sareng rupa-rupa anu saé.Suntex ngagaduhan pertumbuhan anu stabil sareng luhur unggal taun.Ngaliwatan usaha konsisten staf na ogé ngalaman, Suntex geus jadi salah sahiji suppliers hometextile ngarah di Cina.Suntex mangrupakeun supplier one-stop tina hometextiles jeung tékstil orok, ngarepkeun pikeun ngalayanan beuki loba konsumén jeung tumuwuh badag sarta badag babarengan jeung unggal customer.

Produk Kami

Keunggulan Kami

Founded Its Own Stitching Mill

Ngadegkeun Pabrik Jahitan Sorangan

Fair Hometextiles Manufacturering Co., Ltd., anu jurusan ngahasilkeun tékstil bumi sareng rumah tangga kalayan karyawan 120 pagawé sareng omzet taunan langkung ti 2 juta Dollar AS.

Established A Joint-Venture Plant

Ngadegkeun Pabrik Joint-Venture

Ningjin Huaxin mesin Co., Ltd., nu specializes di produksi fittings glazing stainless steel kalawan garis pinuh leungit foundry lilin jeung alat machining.

Merk Kami Geus Digarap Pikeun:

  • B&M
  • Guineys-LOGOS-2014
  • 2